Közösségi oldalán videón jelentette be Szekszárd polgármestere, hogy a stressz hatására idegi problémái lettek. 

A városvezető beszélt arról, hogy hosszas vizsgálatok megállapítottak nála egyfajta állapotot. Ataxiás mozgása lett, mely a mozgáskoordinációjának változását eredményezte, valamint olykor a beszédközpontján is akadózás tapasztalható.

Ács Rezső folytatja a munkát, ehhez pedig a Szekszárdiak támogatást kéri. Elmondása szerint, az őt vizsgáló orvosok megállapították, hogy a szellemi képességre nincs hatással az állapota. 

Előzményeként a városvezető elmondta, hogy 1998-óta dolgozik képviselőként, 2006-tól alpolgármester volt, hat éve pedig polgármester Szekszárdon. Mint fogalmazott 2019-ben a választók úgy döntöttek, hogy az egyik ikszet az ellenzék képviselőjelöltjére a másikat pedig rá teszik. Ács Rezső, elmondása szerint egy évvel ezelőtt sokat gondolkodott a kialakult politikai helyzeten, ám arra jutott, hogy a szekszárdiak véleményét figyelembe kell vennie és a “törvényesség talaján állva” a város fejlődéséért mindent meg fog tenni.

A videóban a polgármester hosszasan méltatta a szekszárdi embereket, illetve a várost. Elegánsan és higgadtan beszélt a kialakult politikai helyzetről. Véleménye szerint most a 21. században is csak mi jelenthetünk csapást a városra, azzal, hogy széthúzunk.

A teljes videó itt tekinthető meg: https://fb.watch/1udfT60n5G/