A Baka István Alapítvány ezúton hív kezdeményezéséhez minden irodalmat szerető fiatalt és felnőttet!

A felolvasást-felmondást rögzítsd valamilyen erre szolgáló eszközzel (telefonnal, webkamerával, kamerával; képpel vagy anélkül), és küldd el az alapítvány címére: baka.istvan.alapitvany@gmail.com! (A levélben írd meg, amit fontosnak gondolsz feltüntetni: műcím, az előadó neve, lakhelye, esetleg foglalkozása, bármilyen más információ.)

 A felvételeket közzé kívánjuk tenni az alapítvány YouTube-oldalán.

 A program célja Baka István irodalmi munkásságának népszerűsítése, élővé tétele. Szeretnénk teret nyitni mindazoknak, akik kedvelik a szekszárdi születésű, Szegeden élt költő-író műveit, hogy a számukra legkedvesebb, legfontosabb alkotását elmondhassák, de azoknak is, akik ezen keresztül ismerhetik meg a 20. század második felének e kiemelkedő jelentőségű alkotója munkásságát.

Baka István művei fellelhetőek itt: http://www.baka.hu/muvek–works vagy itt: https://pim.hu/hu/dia/dia-tagjai/baka-istvan

A kezdeményezésben nem csak képzett, felkészült előadókra számítunk – olyanokat is szeretnénk megszólítani, akik csak a maguk kedvére szoktak prózát, verset olvasni, felolvasni. Minden beküldőnek ajándékkal szeretnénk kedveskedni. 

További tájékoztatás az alapítvány kuratóriumi elnökénél, Orbán Györgynél kérhető (70/411-2203).

Forrás: Baka István Alapítvány