Használt holmikat elő! Mutasd a hobbidat! Alkotó Energia ÚJRA pályázat!

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. pályázatot hirdet „Do it yourself” – azaz csináld magad – alkotók számára. A pályázat célja az értékeink megőrzése, a potenciális hulladékmennyiség csökkentése. Ennek pozitív hozadékaként, végső soron növekszik a környezettudatosság mértéke.

A pályázaton részt vehet minden 16. életévét betöltő személy, akik régi, használt tárgyakból, esetleg maradékokból új használati tárgyat teremtenek, ezzel nem csupán azt érik el, hogy az egykor értéknek számító tárgyak hulladékként az enyészetté váljanak, hanem az új alkotás létrejöttekor új értéket is teremtenek.

A pályázók mindkét kategóriában akár egyszerre is nevezhetnek, kategóriánként, legfeljebb 2 db tárggyal. Egy tárgy csak egy kategóriában nevezhető.

Nevezési kategóriák:
Virágtartóból bármilyen egyéb tárgy (festés, felújítás, átalakítás)Bármilyen tárgyból virágtartó (festés, felújítás, átalakítás)

A pályázóknak az átalakítás után nincs más dolguk, mint lefotózni az új használati tárgyat, majd a megadott felületen, a regisztráció után feltölteni az oldalra.  A két győztes fődíja egy-egy 100 000 Ft-os ajándékcsomag, és kategóriától függetlenül további értékes különdíjak is átadásra kerülnek majd.

A beküldött pályamunkákat a Szervező, MVM Paksi Atomerőmű Zrt. bírálja el.

A pályázat leadásának határideje: 2020. augusztus 16.

A pályázat részleteiről és a regisztrációról itt olvashat: https://alkotoenergia.hu/regisztracio

A Paksi Atomerőmű Zrt. immáron 30 éve biztosítja, hogy olcsón klímabarát módon és biztonságosan álljon rendelkezésre a villamos energia az ország egész területén. 

Az atomerőmű elkötelezett a környezeti terhelés csökkentése iránt, fontosnak tarja, hogy felhívja a társadalom figyelmét az újrahasznosításban rejlő lehetőségekre és azok előnyeire.

Forrás, borítókép és illusztráció: Paksi Atomerőmű Zrt. Facebook