A KSC Szekszárd a következő, hazai pályán zajló mérkőzését március 18-án, biztosan zárt kapu mellett vívja meg. A hírt telefonon erősítette meg Szabó Noémi, a KSC Szekszárd szakmai-és sportigazgatója.

A Babits Mihály Kulturális Központ közleményt adott ki, melyben tájékoztatást közölnek arról, hogy március 31-ig biztosan elmaradnak az intézmény előadásai, programjai. Az előre megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban folyamatosan tárgyalnak partnereikkel. Minden új információt megjelentetnek majd honlapukon és közösségi oldalaikon. Nagy feladat és felelősség hárul a kulturális központra, hisz 293 esemény átszervezéséről kell rövid idő alatt intézkedniük. A mozi vetítéseket nem érinti a korlátozás, így a filmvetítések nem maradnak el egyelőre.

Lotz Katalin, a Magyarországi Németh Színház igazgatója arról számolt be, hogy ugyan a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényekre vonatkozó rendelet, a színház befogadó képességének mérete miatt működésüket nem érinti, ennek ellenére a kialakult helyzet okoz majd változásokat az előadások megtartását illetően, amiről weboldalukon folyamatos tájékoztatást adnak majd.

A Borvidék Félmaraton szervezői is elhalasztani kényszerültek a szokásosan májusra tervezett futóversenyt, egyúttal kihirdették az új időpontot is 2020. október 24.-ére. A nevezésekkel kapcsolatos híreket folyamatosan aktualizálják és weboldalukon, közösségi platformjaikon közzé teszik.

Borítókép: Kiss Albert