A Szekszárdi Esküvő és Party EXPO új helyszínen, új szervezőkkel kiegészülve, de a megszokott, magas színvonallal várta a házasulandókat. Szobácsi Orsolya a kiállítás ötletgazdája, aki néhány éve mert nagyot álmodni.

– Az első rendezvénynél az volt a motiváció, hogy nem emlékeztem arra, hogy Szekszárdon lett volna hasonló esemény. A sikeren felbuzdulva ismételtünk. Idén új helyszínünk a kulturális központ, fő szervezőként lépett be az Amaryllis Esküvő és Rendezvényszervező Iroda és most is erősíti a csapatot az Álomvirág virágbolt – mondja Orsi, miközben az utolsó simításokat végzik a standokon a szolgáltatók.

A kellemes hangulatú programnak persze egyértelmű céljai vannak. Szeretnék közelebb hozni a házasulandóknak a régióban, de akár távolabb működő esküvő és party szervezőket. 

Menyasszonyi ruha, torta, kísérőajándék és zenekar. Ezek az első gondolatok, ha valaki arra adja a fejét, hogy igent mond. Utána jön még olyan, hogy vőfély, ceremóniamester, szertartásvezető. No és ékszerész, sminkes, videós. Aztán így tovább. Persze van úgy, hogy azt hisszük most már minden meg van, s utána jön a de…

– Vannak, akik célirányosan jönnek, konkrét elképzeléssel. De olyanok is akadnak, akik itt merítenek ötletet. 

„… a szerelem olyan, mint a fa:
magától növekszik,
mély gyökeret ereszt egész valónkba,
és gyakran tovább zöldül a szív romjain.”
(Victor Hugo)

Szél Móni