A keddi eseményen két részre bontották a mezőnyt, a magyar együttesek a második konferenciába kerültek. A csapatokat tíz négyes csoportba sorsolták, a győriek még portugál, a szekszárdiak pedig belga riválissal mérkőznek meg.
A Cegléd belga és spanyol ellenfelet kapott, valamint játszik majd az egyik Euroliga-selejtező vesztesével is. A PEAC-Pécs mellé francia és spanyol együttes került, illetve csatlakozik még a hármashoz az Aluinvent DVTK Miskolc/Reyer Venezia El-selejtező vesztese.

Női Európa Kupa, a magyar érdekeltségű csoportok beosztása. F-csoport: CB Avenida (spanyol), Uni Győr MÉLY-ÚT, Lointek Gernika Bizkaia (spanyol), Olivais FC (portugál). G-csoport: BLMA (francia)/Olimpiakosz (görög), VBW CEKK Cegléd, Basket Namur Capitale (belga), Valencia BC (spanyol). H-csoport: Aluinvent DVTK Miskolc/Reyer Venezia (olasz), Basket Landes (francia), PEAC-Pécs, AE Sedis Basquet (spanyol). I-csoport: Atomerőmű-Tarr KSC Szekszárd, Rutronik Stars Keltern (német), Basket Hema SKW (belga), Herner TC (német). 

Fotó: www.fiba.basketball