Középtávfutóink jól teljesítettek: Istlstekker Balázs és Felkl Benjamin is 1500 méter akadályon álltak rajthoz, ahol Balázs a negyedik, Beni pedig az ötödik helyen végzett.

Merk Bálintnak sikeres hétvégje volt: tartalékként állt rajthoz újonc létére a serdülők között magasugrásban. A 151 centiméteres kezdőmagasság egyáltalán nem kedvezett, pláne hogy Bálintnak 150 centi az egyéni csúcsa. A jól megkomponált bemelegítés után azonban sikerült elsőre átjutni az egyéni csúcsot jelentő magasságon. Igazi bravúr! Sőt, 156 centire is igen jó kísérleteket tett. Szép volt Bálint!

Szemerei Levente továbbra is szenzációs formában van: szoros csatában, de okosan futva is Szuper Liga bajnok 3000 méter akadályfutásban. A taktikai verseny nagyon erős véghajrát hozott, amiből Levi került ki 9:10,74-es idővel győztesen.

A 2019-es szezonban Leventének sikerült megnyerni középiskolás létére az Egyetemi Magyar Bajnokságot, majd a Felnőtt Magyar Bajnokságot, végül most hétvégén a Szuper Liga döntőt. Jelen pillanatban nincs nála jobb magyar akadályfutó az országban.

Következik a Serdülő Csapatbajnokság remélhetőleg még nagyobb és erősebb csapattal!

Fotó: Budai Aladár

Forrás: szekszardisport.hu