Az előző szezont ötödikként, az azt megelőző kettőt viszont ezüstérmesként záró szekszárdiak kerete már május végén kialakult. Az előző évi csapatból Mansaré Manty, Abby Bishop és Frida Eldebrink távozott. 

A magyarok közül maradt Theodoreán Alexandra, Studer Ágnes, Studer Zsuzsa, Bálint Réka és Kiss Virág, a fiatalok közül pedig Andi Hanna, Holcz Rebeka és Vincze Nikolett mellett Pop Annamária, Renczes Rebeka és Miklós Melinda tagja a felnőtt keretnek. A légiósok közül az amerikai Erica McCall és a horvát Ivana Dojkic maradt, az ausztrál olimpiai bronzérmes Bishop és a tapasztalt svéd válogatott Eldebrink helyére a szlovák Marie Ruzicková és az amerikai Tyaunna Marshall érkezett. Utóbbi ismerős lehet a szekszárdi szurkolók számára, hiszen a Sepsiszentgyörgy színeiben többször pályára lépett a Sió-kupán. A játékos a 2018/2019-es szezonban Olaszországban játszott, ahol év végén beválasztották a bajnokság All Star csapatába.


A török Ankarából érkező 32 éves szlovák válogatott Marie Ruzicková feladata lesz a palánk alatti brusztolás. A 190 centis center pályafutása során megfordult Olaszországban, Franciaországban és Törökországban, az olasz Venezia játékosaként rendszeres résztvevője volt az Európa-kupának.