Hiába vezetett Arena Ármin második félidő elején szerzett góljával a 76. percig a Szekszárdi UFC a Rákosmente KSK ellen, tíz perc rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy összeomoljon a vendéglátó. A vendégek a Ferencvárosban nevelkedett Kokenszky Norbert mesterhármasával elvitték a három pontot, ami még nagyon hiányozni fog a szekszárdiaknak.
A meccs krónikájához tartozik, hogy Mityók Roland az első félidőben kivédett egy tizenegyest, a másodikat viszont már gólra váltották a vendégek, akik aztán ki is használták a lélektani előnyt.  


Labdarúgó NB III Közép-csoport, 11. forduló. Szekszárdi UFC–Rákosmente KSK 1–3 (0–0). Jv.: Gáspár A. (Keszthelyi T., Nagy M.). Szekszárd: Mityók – Kvanduk J., Márton E., Dudás D., Füredi – Királyházi (Dombi, 82.), Budai D., Arena Á., Vituska I., Kesztyűs M. (Péter A., 82.) – Fejes P. Vezetőedző: Dienes Pál. Rákosmente: Hoffmann – Nagy J., Horváth G., Balaskó, Aranyos – Peszmeg (Tóth L., 69.), Vattai, Kiss D. (Lucz, 69.), Horváth P. (Mohácsik, 81.) – Horváth B., Kokenszky. Vezetőedző: Gálvölgyi István. Gólszerzők: Arena Á. (49.), illetve Kokenszky (76., 78., 86., az elsőt 11-esből). 
Dienes Pál, a szekszárdiak edzője: – Nem tudom elmarasztalni a játékosaimat. Az első félidő helyzetei alapján eldönthettük volna a három pont sorsát. A második, ellenünk megítélt tizenegyes hozta meg a fordulatot.  

Fotó: szufc.hu