Jótékonysági közösségi kutyás sétára hívja az állatbarátokat a 7100 – a Városod Egyesület. Az esemény Facebook oldala folyamatosan ad információt a szeptember 8-ra meghirdetett programról. Az egyesület tagjai 17. 30 – kor várják a résztvevőket a Baka iskola melletti parkban, ahol meglepetéssel készülnek a négylábú, hűséges társaknak. 

A jótékonysági kutyás séta egyik célja, hogy segítse a Szekszárdi Kutyamenhely lakóit is. Éppen ezért jó szívvel fogadnak minden felajánlást, legyen egy kis eledel vagy a menhely számára nélkülözhetetlen tárgyi kellék. A szervezők szeretnének megalapítani egy Szekszárdi Kutyás Közösséget.

Mint hirdetik: posztolj az eseményen közös képet kutyusoddal #WALKING DOG vagy NÉGYLÁB-ON! felirattal, hogy azok is lássák a szekszárdi kutyás közösség összetartását, akik nem tudnak részt venni az eseményen. 

A közösségi kezdeményezések mindig nemes célokat tűznek zászlajukra. E mellett alkalmat adnak arra, hogy együtt töltsék szabadidejüket az emberek, beszélgessenek, tapasztalatot cseréljenek, megszínezzék a szürke hétköznapokat…

Fotó: illusztráció