A három érkező futbalista, Péter Antal, Vituska István és Királyházi Bence is a többiekkel együtt rótta a köröket a városi sporttelepen.
Vituska Istvánt már régóta szerette volna soraiban tudni az UFC, a középpályás most tíz év után visszatér. Az Újpest NB I-es együttesében is megfordult 30 éves focista Ausztriából tért haza, a sógoroknál feljutást ünnepelhetett a hatodik ligás Peuerbach csapatával. Avékonydongájú spíler pontos passzai elsősorban annak a Péter Antalnak jöhetnek jól, akitől a gólokat várják majd Szekszárdon, s aki Vituskához hasonlóan tíz év elteltével játszhat újra sárga-feketében. Akkor az U15-ös csapatban 27 meccsen 79 gólt szerzett. Nem csoda, hogy felfigyelt rá a holland élvonalbeli (Eredivisie) Heerenveen csapata, ahonnan a Ferencváros igazolta haza. A zöld-fehéreknél négyszer is ott ült a kispadon az NB I-ben, de nem lépett pályára. A 24 éves támadó a legutóbbi szezonban az NB III-as SZEOL-ban 26 meccsen 7 gólig jutott.
A szélen bevethető Királyházi Bence nem tett meg ilyen nagy utat, ő 2016-ban távozott Szekszárdról, szentlőrinci és tolnai kitérő után tér vissza a megyeszékhelyre.
A csapatból eddig Károly Viktor, Hegedűs Márk (Pécsi MFC), Turi Tamás (Kozármisleny), Lékai Soma (Ózd), illetve Major Péter és Tóth Dávid (Tevel) távozott. Az átigazolási szezon július 20-ig tart.

A Szekszárdi UFC nyári felkészülési mérkőzései. Július 10. (szerda): Pécsi MFC (NB III)–Szekszárdi UFC 18.00 óra.

Július 13. (szombat): MOL Vidi FC II. (NB III)–Szekszárdi UFC 18.00 óra.

Július 17. (szerda): Szekszárdi UFC–Bonyhád VLC (megyei I.) 18.00 óra.

Július 20. (szombat): az ellenfél és a pontos időpont még egyeztetés alatt.

Július 24. (szerda): Szekszárdi UFC–Tolna VFC (megyei I.) 18.00 óra.

Július 28. (vasárnap): Balatonlelle SE (NB III)–Szekszárdi UFC 17.30 óra.